Over ons

Onlinevaarbewijs.com is onderdeel van:
Orange Crowd
Jacob Cabeliaustraat 28
1067 AL Amsterdam
KvK-nummer: 56206259
BTW-identificatienummer: 196330932B01
Email: info@onlinevaarbewijs.com

Wij hebben ruim 16 jaar ervaring in het geven van klassikale- en privécursussen Klein Vaarbewijs. Bij het opstellen van onze online cursussen streven wij naar helderheid, bondigheid en een gedegen voorbereiding op het examen. Hierbij zijn de meest actuele examenrichtlijnen van de VAMEX leidend.

Vragen en opmerkingen
Voor vragen over de inhoud van de cursus of andere vragen kun je contact opnemen. Wij geven je snel en (indien nodig) uitgebreid antwoord. Wij stellen onze cursussen met de grootste zorgvuldigheid samen. Mocht je desondanks tegen onvolkomenheden aanlopen, laat het ons weten.

Tips

Voor u als bootliefhebber is natuurlijk niets zo erg als uw geliefde boot gestolen wordt. Koop daarom een goed bootslot, trailerslot en/of vloeranker en zorg dat uw boot veilig in de haven of op de trailer ligt. Een andere goede site voor o.a. fietssloten, lange kettingsloten en muurankers is Fietsslot.nl. Specialistische sloten en zeker ook goede bootsloten, trailersloten en vloerankers vindt u op Slotenonline.nl.

Heeft u een boot met een accu erin? Dan moet die accu goed onderhouden worden met een druppellader. De beste druppelladers vindt u op Acculaders.nl en op Druppellader.com. Op Acculaders.nl hebben we nota bene een uitgebreid artikel geschreven over de beste acculader voor uw elektrische (vis)boot en een handige keuzehulp bij de aanschaf van een goede acculader.