Voorbeeldlessen van onze vaarbewijs cursussen

De lessen van Onlinevaarbewijs.com zijn duidelijk, to the point en examengericht.

Natuurlijk wilt u weten hoe de lessen eruit zien en hoe de lessen zijn opgebouwd. Enkele voorbeeldlessen kunt u via onderstaande links bekijken en lezen.

Opbouw van de aangeboden lessen
De lessen zijn altijd als volgt opgebouwd: de lessen bestaan steeds uit tekstuele uitleg aangevuld met afbeeldingen ter verduidelijking van de beschreven lesstof.

Examengerichte opbouw
De lesstof is kort en bondig beschreven en wat nog wel het belangrijkste is, examengericht geschreven. Met examengericht bedoelen we dat we de lesstof hebben opgezet op basis van de zaken die u moet weten op het examen. Overbodige informatie hebben we overboord gegooid.

Mobiel vaarbewijs volgen
De cursussen van Onlinevaarbewijs.com zijn uiteraard prima mobiel via een iPad, tablet of telefoon te volgen.

Voorbeeldlessen van onze vaarbewijs 1 cursus

Hierbij vindt u enkele voorbeeldlessen van de cursus vaarbewijs 1. Klik op de links of op de afbeeldingen of de les te bekijken.


Voorbeeldles vaaruitrusting


Voorbeeldles vaarwegmarkering


Voorbeeldlessen van onze vaarbewijs 2 cursus

Hierbij vindt u enkele voorbeeldlessen van de cursus vaarbewijs 2. Klik op de links of op de afbeeldingen of de les te bekijken.


Voorbeeldles koers en plaatsbepaling


Voorbeeldles gps


Voorbeeldlessen van onze cursus BCM (Marifonie)

Hierbij vindt u enkele voorbeeldlessen van de cursus marifonie. Klik op de links of op de afbeeldingen of de les te bekijken.


Voorbeeldles nautisch verkeer


Voorbeeldles marifooninstallatie


Ik heb genoeg gezien, ik wil me aanmelden voor een cursus vaarbewijs, hoe doe ik dat? U kunt gemakkelijk een account aanmaken en vervolgens aanmelden voor de cursus van uw keuze. Klik hier om u aan te melden voor de online cursussen vaarbewijs.